Поршневой блок 750 W безмасляныйНадаємо комплекс послуг у сфері обслуговування компресорного обладнання, здійснюючи ремонт безмасляних компресорів стиснутого повітря різних марок: Granum, Odwerk, Intertool та інших.

Кваліфікований ремонт безмасляних компресорів стисненого повітря

Безмасляні компресори широко використовуються в медицині, на фармацевтичних, косметичних, харчових виробництвах та інших сферах для подачі чистого стисненого повітря на пневматичне обладнання. Компресорні блоки цього типу відрізняються надійністю, низьким рівнем шуму, але основна перевага - це високий ступінь чистоти стисненого повітря, в якому немає слідів мастила (оливи, олії).

При експлуатації таких компресорних агрегатів не використовується олива для змащування циліндро-поршневої групи. Відмовитися від застосування олії вдалося завдяки нанесенню спеціального покриття на гільзи циліндрів, та використанню кілець з матеріалу, що зменшує тертя.

Не дивлячись на простоту, досить складна технічна конструкція поршневих голів передбачає, що усунення навіть дрібних несправностей, а тим більше капітальний ремонт повинні виконуватися кваліфікованими фахівцями.

Перелік ремонтних робіт наступний:

  1. Ремонт електричної частини: електроклапанів, пресостатів, електродвигунів.
  2. Ремонт ЦПГ та шатунного механізму: відновлення компресії в циліндрах, ремонт та обслуговування клапанів, заміна прокладок та підшипників.
  3. Заміна компресорних блоків та інші види робіт.

Причина поломки та спосіб її усунення визначається після діагностики установки. Тоді ж замовнику надається приблизний кошторис на оплату необхідних матеріалів та запчастин. Ви самі приймаєте рішення про доцільність ремонту, але для більшості компресорних установок відновлення обходиться набагато дешевше, ніж купівля нового агрегату.

Чому важливо звертатися до нас для ремонту безмасляного компресора повітря

Гарантія якості. Для ремонту безмасляних компресорів використовуються виключно якісні запчастини та витратні матеріали. Знання технічних особливостей агрегатів різних брендів дозволяє проводити діагностику, ефективніше здійснювати сервісні роботи. На всі запчастини, а також на виконані роботи ми надаємо гарантію.

Можливість ремонту безмасляного компресора з будь-якого куточка України. Найчастіше до нас на ремонт надходять компресори з Харківської, Сумської та Полтавської областей, але можливий ремонт компресорних блоків з інших областей України, так, наприклад, ми здійснювали ремонт компресорних голів з Хмельницького, Дніпра, Києва та Тернополя. Надсилаючи до нас на ремонт свій компресор Новою Поштою або Укрпоштою, ви гарантовано отримаєте кваліфіковану допомогу.

Виконання ремонтних робіт за короткий термін часу. Високий рівень професіоналізму та власна ремонтна база дозволяють оперативно виконувати замовлення. Ми намагаємося звести до мінімуму час простою обладнання. Найпопулярніші запчастини до безмасляних компресорів завжди в наявності на нашому складі:

Для отримання більш повної та детальної інформації телефонуйте за номером, вказаним на сайті, або пишіть на електронну пошту.